Çölyakla mücadelede yeni umut: Biorezonans
Gluten isimli proteine karşı vücut savunma sisteminin aşırı duyarlılığı olarak tanımlanabilecek çölyak hastalığı son dönemde yaygınlaşırken, toplumun çölyaklılara karşı bilinci ise yeterince artmıyor. Restoranlarda, marketlerde kendilerine uygun gıdaları bulmakta zorlanan çölyak hastaları, tedavisi olmadığı söylenen bu rahatsızlıkla ancak beyaz un, buğday, arpa, çavdar ve yulaf içermeyen gıdalarla beslenerek mücadele etmeye çalışıyor. Bu noktada vücudun kendiliğinden, doğal olarak yaydığı elektromanyetik frekans verilerine dayalı, doğal ve yan etkisiz yardımcı bir tedavi yöntemi olan biorezonans metodunun çölyak hastalığının tedavisinde etkin sonuçlar sağlayabildiğine değinen Biorezonans tedavinin kan testiyle başlayıp ortalama 10 - 12 haftada tamamlanabildiğini kaydetti. Biorezonans tedavisinin aynı zamanda ishal, bağırsak rahatsızlıkları, eklem ağrıları, kan düşüklüğü, karın ağrısı, gelişme geriliği gibi çölyakla birlikte rastlanabilen diğer şikayetler için de faydalı olduğunu tedavide hedefin hastanın buğday ürünleri tüketebilir hale getirilmesi olduğunu açıkladı.
0 yorum:
Yorum Gönder